Home » Training » Workshops

Workshops

(een eenmalige losse les)

 
Workshop Fun & Play 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop ligt de focus op plezierig samenwerken met je hond. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en bevat een gevarieerde mix van leuke samenwerkingsoefeningen tussen hond en baas. We maken gebruik van spel- en balansmaterialen, snuffel- en denkspelletjes en leren de hond enkele leuke trucs. De Workshop zal worden afgesloten met een leuk dynamisch spel!

 

Voor deelname aan de workshop is het handig wanneer uw hond de oefeningen zit&wacht beheerst en kan functioneren in een groep (vreemde) honden. Deelname vanaf 16 jaar. Deelname aan de workshop kost €20.

 

*******************************************


Workshop Kind & Hond

Wat gaan we doen?

Deze workshop is speciaal voor kinderen! Leeftijd vanaf ca. 8 jaar (onder begeleiding van een ouder)
De workshop zit boordevol leuke spelletjes en activiteiten voor kind & hond. Er is een parcours opgesteld die de kinderen samen met hun hond doorlopen, we leren de honden enkele leuke trucs en we sluiten af met een klein wedstrijdspel.

Voor deelname aan de workshop hoeft de hond geen speciale commando's te beheersen. Voorwaarde is wel, dat uw kind fysiek in staat is de hond te 'houden' (mocht deze aan de lijn trekken). Deelname is vanaf ca. 8 jaar, maar altijd onder begeleiding van een ouder. Deelname aan de workshop kost € 20. 

 

Aanmelden

Na aanmelding middels het intakeformulier neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik op Contact & Aanmelden voor het intakeformulier.

 

 

 

Wat heeft u nodig voor de workshop:

  • een normale halsband of hondentuig (gebruik van andere materialen of hulpmiddelen alleen toegestaan na overleg)
  • een lijn van maximaal 2 meter
  • voldoende smakelijke beloningen voor de hond (kleine hap-slik-weg hapjes)
  • poepzakjes