Home » Training » Workshops

Workshops

(een eenmalige losse les)

Tijdens de wintermaanden (okt-maart) worden er geen workshops gepland)


Zo nu en dan worden er losse lessen georganiseerd. Deze losse lessen of workshops hebben als doel om verschillende vormen van hondensport en activiteiten uit te kunnen proberen met uw hond. Misschien vinden u en uw hond een nieuwe hobby! Bijvoorbeeld behendigheid, dogdance, treibball, snuffel/speuren etc. Tijdens de workshops ligt de focus op plezier en samenwerking.

Blijf op de hoogte van wanneer de workshops zijn door de Facebookpagina van KynoSupport te volgen. 

 
Workshop Fun & Play 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop ligt de focus op plezierig samenwerken met je hond. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en bevat een gevarieerde mix van leuke samenwerkingsoefeningen tussen hond en baas. We maken bijvoorbeeld gebruik van spel- en balansmaterialen, een krukjes- en plankenparcours,  snuffel- en denkspelletjes en leren de hond enkele leuke trucs. De Workshop zal worden afgesloten met een leuk dynamisch spel!

 

Voor deelname aan de workshop is het handig wanneer uw hond de oefeningen zit&wacht beheerst en kan functioneren in een groep (vreemde) honden. Deelname is voor honden vanaf 1 jaar oud en baasjes vanaf 16 jaar. Deelname aan de workshop kost €15. Maximaal 4 deelnemers per workshop.


Workshop Doggydance

Wat gaan we doen?

In deze workshop van een uur leer je de beginselen van Doggydance. Een enorm leuke activiteit voor mensen die graag écht samenwerken met hun hond op een positieve manier. Doe de twist, turn, loop achteruit of achterlangs, buig of spring er zijn zoveel mogelijkheden!

Doe ook mee en ontdek misschien wel het grote verborgen talent van jouw hond!

De workshop is geschikt voor honden vanaf 1 jaar oud, voor de begeleiders geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Deelname aan de workshop kost €15. Maximaal 4 deelnemers per workshop.

 

Workshop Kind & Hond

Wat gaan we doen?

Deze workshop is speciaal voor kinderen! Leeftijd vanaf ca. 8 jaar (onder begeleiding van een ouder)
De workshop zit boordevol leuke spelletjes en activiteiten voor kind & hond. Er is een parcours opgesteld die de kinderen samen met hun hond doorlopen, we leren de honden enkele leuke trucs en we sluiten af met een klein wedstrijdspel.

Voor deelname aan de workshop hoeft de hond geen speciale commando's te beheersen. Voorwaarde is wel, dat uw kind fysiek in staat is de hond te 'houden' (mocht deze aan de lijn trekken). Deelname is vanaf ca. 8 jaar, maar altijd onder begeleiding van een ouder. Deelname aan de workshop kost € 15. 

 

 

Wat heeft u nodig voor de workshop:

  • een normale halsband of hondentuig (gebruik van andere materialen of hulpmiddelen alleen toegestaan na overleg)
  • een lijn van maximaal 2 meter
  • voldoende smakelijke beloningen voor de hond (kleine hap-slik-weg hapjes)
  • poepzakjes