Home » Training » Vervolgcursus

Vervolgcursus

 

Na het afronden van de puppycursus en de basiscursus kunt u doorstromen naar de vervolgcursus(sen). Deze worden gepland op de woensdag- of vrijdagmiddag.

Vervolgcursus 1
Tijdens de lessen van de Vervolgcursus 1 worden alle oefeningen van de Puppy- en/of Basiscursus verder uitgebreid en verbetert. Er komen nieuwe oefeningen aan bod en er zal meer los van de lijn worden gewerkt. De Vervolgcursus 1 bevat 6 lessen.

Vervolgcursus 2 - praktijk

Tijdens de lessen van de Vervolgcursus 2 gaan we de oefeningen die we hebben aangeleerd in de praktijk brengen. Dit betekent dat we niet langer op het veld trainen, maar de ‘straat’ op gaan en onderweg oefeningen doen. Vervolgcursus 2 bevat 3 lessen waarbij we iedere les op een andere locatie trainen.

Deelname aan de vervolgcursussen is alleen mogelijk na afronding van de basiscursus óf na privéles(sen). 

De cursus wordt niet afgesloten met een examen. Hondentraining en -opvoeding is geen wedstrijd of momentopname, het is een leerproces van u en uw hond in uw eigen tempo en op uw eigen niveau. De focus ligt bij mij op de groei die u en uw hond hebben doorgemaakt, niet welke hond of baasje het beste en/of snelste leert. Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat van deelname.