Vervolgcursussen

 

LET OP: aanmelden voor groepslessen is vanaf heden niet meer mogelijk.

Na het afronden van de puppycursus en de basiscursus kunt u doorstromen naar de vervolgcursus(sen). Deze worden gepland op de woensdag- of vrijdagmiddag.

Vervolgcursus 1 - fun, samenwerking en gehoorzaamheid
De Vervolgcursus 1 is een feestje voor baas & hond! Iedere cursist gaat trainen met een clicker. Iedere les is anders en bevat minimaal één nieuwe (fun-)oefening waarbij de focus ligt op plezier & samenwerking. De Vervolgcursus 1 bevat 6 lessen van ongeveer 50 minuten.

Vervolgcursus 2 - praktijk, samenwerking en gehoorzaamheid

In de Vervolgcursus 2 gaan we een stapje verder in de gehoorzaamheid en samenwerking.  Alle oefeningen die we hebben aangeleerd in de voorgaande cursussen gaan we verbeteren en ook in praktijk brengen. Dit betekent dat we niet iedere les op het veld trainen, maar ook de ‘straat’ op gaan. Vervolgcursus 2 bevat 3 lessen (of 6 in overleg met de deelnemers) van ongeveer 50 minuten.


De cursussen wordt niet afgesloten met een examen. Hondentraining en -opvoeding is geen wedstrijd of momentopname, het is een leerproces van u en uw hond in uw eigen tempo en op uw eigen niveau. De focus ligt bij mij op de groei die u en uw hond hebben doorgemaakt, niet welke hond of baasje het beste en/of snelste leert of presteert. Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat van deelname.