Home » Training » Uw hond laten trainen

Uw hond laten trainen

 

Regelmatig krijg ik de vraag of het mogelijk is om de hond te laten trainen door mij. Dit is mogelijk, maar uiteraard is dit afhankelijk van uw wensen en het uiteindelijke doel. Wanneer het voor u bijvoorbeeld lastig is om de hond een nieuwe oefening aan te leren of bepaald (ongewenst) gedrag om te buigen naar gewenst gedrag is het laten trainen van uw hond een ideale uitkomst.

Wanneer u besluit uw hond door mij te laten trainen brengen we samen eerst in kaart wat uw wensen en doelen zijn in de training van uw hond. Samen bekijken we wat haalbaar is in de training. Dit gebeurd middels een persoonlijk gesprek bij u thuis, waarbij ik ook gelijk kan kennismaken met uw hond. Als vervolg (direct na het gesprek of op een later tijdstip) kom ik op afspraak bij u thuis en train ik met uw hond op de door u aangegeven punten. U mag uiteraard altijd bij de training aanwezig zijn, zo kunt u exact zien wat er gebeurd en eventueel vragen stellen of de oefening zelf in praktijk brengen na de aanleerfase. Iedere training duurt ongeveer 30 minuten.

Wanneer naar aanleiding van het gesprek en uw wensen en doelen blijkt dat het niet geschikt is om uw hond te laten trainen door mij, dan kunt u altijd nog kiezen voor privélessen waarbij u onder begeleiding van mij zelf met uw hond gaat trainen.


Wanneer de oefeningen/commando’s tijdens de trainingen eenmaal goed zijn aangeleerd en de hond weet wat er van hem/haar verwacht wordt is de laatste training altijd samen met u. Zodat u zelf ook het juiste gedrag uit uw hond weet te halen. 

Hoeveel trainingen uw hond nodig heeft is van tevoren lastig te bepalen, omdat iedere hond zijn eigen leertempo heeft en het mede afhankelijk is van het uiteindelijke doel.

Heeft u vragen over de training of wilt u graag weten of het laten-trainen van uw hond geschikt is voor u en uw hond? Voor meer informatie mag u altijd contact met mij opnemen.

Voor contact en aanmelden klikt u op de volgende link   Contact & Aanmelden