Home » Nieuws

Nieuws

 

Maatregelen rondom Corona virus

In verband met het Corona virus volgen wij het advies van de RIVM.Tot nader bericht liggen alle activiteiten stil, er zijn geen groepslessen en privétrainingen. Omdat er cursisten zijn die in de risicogroep vallen of hiermee werken is het niet verstandig om op dit moment de lessen door te laten gaan.Wanneer er geen aangescherpte maatregelen komen en het virus weer wat onder controle lijkt te komen, zal worden gekeken of de lessen weer individueel of in groepsverband gegeven kunnen worden.Zodra het weer verantwoord is om de lessen te hervatten krijgen de huidige cursisten persoonlijk bericht. Tot die tijd zullen zij via de mail huiswerk krijgen en alle vragen die ze hebben telefonisch/digitaal kunnen overleggen.

Lees meer »

Kwaliteitsgarantie

KynoSupport is voor het jaar 2020 gecertificeerd door de SPPD, het platform van professionele diergedragsdeskundigen. Ook ben ik gecertificeerd door de Raad van Beheer voor een periode van 3 jaar. Om voor deze kwalificaties in aanmerking te komen dien je aan diverse eisen te voldoen. Enkele van deze eisen zijn bijvoorbeeld een afgeronde opleiding tot Kynologisch Instructeur door een erkend opleidingsinstituut, werkervaring, en bijscholingseisen. Bij zowel de SPPD als de Raad van Beheer zijn we hier weer moeiteloos doorheen gekomen. Zo bent u verzekerd van deskundige begeleiding, gebaseerd op de meest actuele wetenschappelijke informatie en kennis. 

Lees meer »

Zomervakantie

Wegens vakantie is KynoSupport gesloten van 3 t/m 26 augustus. Vanaf maandag 27 augustus worden alle lessen en de uitlaatservice weer hervat.Aanmeldingen en e-mails worden wel beantwoord, maar wellicht wat later dan u van mij gewend bent.

Lees meer »