Nieuws

 

Aanmelden voor de puppycursus

Wegens de vele aanmeldingen zijn de puppygroepen de laatste tijd snel vol. Hierdoor is er al geruime tijd een wachtlijst voor pups die in de puppycursus willen starten.Wanneer u op zoek bent naar een puppycursus voor uw toekomstige pup, meld u dan niet pas aan wanneer u de pup al in huis heeft.  Er is op dit moment een wachtlijst van ongeveer 2/2,5 maand.Wanneer u zich aanmeld voor de puppycursus wanneer de pup geboren of in ieder geval nog bij de fokker is, staat u al op de lijst en is de wachttijd korter. U kunt dan in de meeste gevallen binnen enkele weken starten in de puppycursus.

Lees meer »

Korting op hondenlijnen

Wie bij mij training gevolgd heeft weet dat ik vaak adviseer om een goede lange lijn aan te schaffen voor de hond. Met een lange lijn van bijvoorbeeld 3 of 5 meter kun je de hond net even wat meer vrijheid en ruimte geven op de plaatsen waar het veilig genoeg is om de lijn wat te laten vieren. Bovendien kun je met een lange lijn het trainen van de oefeningen 'naast & vrij', voor jezelf wat gemakkelijker en voor de hond een stuk aangenamer maken.Speciaal voor jullie is er een korting op je bestelling bij www.speurlijn.nlVraag naar de kortingscode!Wil je graag wat advies over welke lijn je het beste aan kunt schaffen voor jouw hond of jouw situatie? Stuur ook dan gerust even een berichtje.

Lees meer »

Maatregelen rondom Corona virus

In verband met het Corona virus volgen wij het advies van de RIVM.Tot nader bericht liggen alle groepslessen stil (puppycursus, basiscursus etc.). Er zijn tot nader bericht alleen privélessen mogelijk.Zodra het weer verantwoord is om de lessen te hervatten krijgen de huidige cursisten persoonlijk bericht. Tot die tijd zullen zij alle vragen die ze hebben telefonisch/digitaal kunnen overleggen.

Lees meer »

Kwaliteitsgarantie

KynoSupport is voor het jaar 2020 gecertificeerd door de SPPD, het platform van professionele diergedragsdeskundigen. Ook ben ik gecertificeerd door de Raad van Beheer voor een periode van 3 jaar. Om voor deze kwalificaties in aanmerking te komen dien je aan diverse eisen te voldoen. Enkele van deze eisen zijn bijvoorbeeld een afgeronde opleiding tot Kynologisch Instructeur door een erkend opleidingsinstituut, werkervaring, en bijscholingseisen. Bij zowel de SPPD als de Raad van Beheer zijn we hier weer moeiteloos doorheen gekomen. Zo bent u verzekerd van deskundige begeleiding, gebaseerd op de meest actuele wetenschappelijke informatie en kennis. 

Lees meer »

Zomervakantie

Wegens vakantie is KynoSupport gesloten van 3 t/m 26 augustus. Vanaf maandag 27 augustus worden alle lessen en de uitlaatservice weer hervat.Aanmeldingen en e-mails worden wel beantwoord, maar wellicht wat later dan u van mij gewend bent.

Lees meer »